Get Adobe Flash player

Takvimi

26 Shkurt 2015
7 Jumada Al-Awwal 1436

Imsaku 04:32
Sabahu 05:47
Lindja e Diellit 06:17
Dreka 11:55
Ikindija 14:54
Akshami 17:23
Jacija 18:52

Shkup+0 min.
Tetovë+2 min.
Gostivar+2 min.
Strugë+5 min.

Hadith

Ai që papushim lexon Kuran dhe më përmend Mua, dhe për këtë nuk ka kohë që të më lutet Mua për hallet e veta, Unë do ti jap më shumë sesa i jap atyre që më kërkojnë.

(Tirmidhi, Darimi, Bejheki)


Fjalë e urtë

Njeriu me bashkëshorten e tij duhet të jetë si fëmijë, kurse me njerëzit tjerë si i rritur (njeri).

(Omeri radiallahu anhu)


Foto Galeria

Kurani Kerim

kuran-banner_60_150

Google Translate

Albanian Arabic Croatian English French German Macedonian Turkish

Vizitorët

Kemi 11 vizitorë


Amaneti

Ligjëratë e mbajtur më 15.03.2014 nga hoxhë Amir Asllani

Video të reja

View Video
32 shikime
Kategoria: Amir Asllani
View Video
168 shikime
Kategoria: Mysafirë
View Video
390 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
232 shikime
Kategoria: Mysafirë
View Video
221 shikime
Kategoria: Fikh
View Video
320 shikime
Kategoria: Mysafirë
View Video
358 shikime
Kategoria: Hafiza
View Video
390 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
430 shikime
Kategoria: Hatme
View Video
255 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
299 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
311 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
300 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
316 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
211 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
349 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
360 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
544 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
373 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
450 shikime
Kategoria: Të ndryshme
View Video
338 shikime
Kategoria: Amir Asllani
View Video
379 shikime
Kategoria: Të ndryshme